Egy unalmas magyarórán... jobb dolgunk nem lévén...

Hozzávalók:

  •  alufólia
  • fél literes, vastag szájú műanyag palack
  • papírzsebkendő
  • szívószál
  • szén+dohány
  • két hülyegyerek

Elkészítési idő: egy fél magyar óra

A két hülyegyereket először előkészítjük a munkához. Az órára való figyelemmegvonásuk után kezdődhet a munka. Egy fél méter hosszú, hosszában kétszer félbehajtott alufóliát a műanyagpalack tetejéhez körbetekerjük úgy, hogy később azt le tudjuk választani, lehetőleg tölcsérszerűen. Ezután másik, értelemben szegény barátunk elkészíti a vizipipa csövét, ami majd a palackba megy. Ezt a tollra tekert, egyszer hosszában félbehajtott alufóliával tudjuk létrehozni. Miután ez megvan, a két darabot összeillesztjük, lehetőleg jól záródóan, de a füstnek legyen helye. miután ez megvan, az üveg oldalán egy kisebb lyukat ejtünk a palack tetejétől kb 4 centire. Sniccer hívján tűszurkálásokkal, majd a tollal való tágítással végezhetjük el. Ha mindez kész van, már csak a darabok összeillesztése van hátra. Az elkészített cső és alumínium tölcsér komplexumot a kupak letekerése után belehelyezzük a félig vízzel feltöltött palackba. Ügyeljünk arra, hogy papírzsebkendővel körbetekerve tömítsük az üveg szája és az alumasé közti rést. A palack oldalán ejtett "sérülésen" keresztül szintén papírral körbetekerve, egy szívócsőnek használt szívószálat, vagy az óra felszereléseként a toll külső, üreges burkolatát (ha így könnyebb, köpőcső) beledugjuk, ügyelve a szigetelésre. Már készen áll a használatra, de még van pár apró simítás. Ha mindezzel megvagyunk, négybehajtott alufóliát középen kilyukasztgatva (kb 1-2mm széles lyukkal) beleteszünk a tölcsérbe, közel az aljához, a cső kezdetéhez. Nyomkodjuk össze a két részt. Ebbe kerül majd a dohány. Ha már itt tartunk, tegyük is bele kicsit levegősen. Ezután Egy újabb négybehajtott aludarabot is kilyukasztgatunk és közel a dohányhoz, az előbbi módon ezt is beletesszük. Erre kerül majd a szén.

Ezután már csak annyi van, hogy a szenet meggyújtjátok és ha jó, élvezitek a füstöt. Sokkal jobban esik, mert ti csináltátok;)

Suli után hazafelé ki is tudjátok próbálni, garantáltan megnéznek vele az emberek:D (Akár órán is izzíthatjátok, csak ügyeljetek a füstjelzőre!!:P)

Ha ügyesek voltatok, jó kis füstöt ad a pipusz. Fél óra munka, egy óra élvezet, megéri nem?:D

 

Nah jó ügyeskedést, aztán a tanár nehogy észrevegye! Ha mégis, mondjátok azt, hogy csak egy illatosító.

 

És íme, a kész remekmű:

És a pipánál dj Zoli:

 

 

Aki pedig ma a pipát tolja mc Mate:

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagmegvaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr851645640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása