A következő bejegyzés nem kapcsolódik szorosan az oldal témájához! de gondoltuk megosztjuk veletek:

 

Három golyó, répaorr, botkezek, ezt azér elég hamar meglehet unni, nem?:S
Az egész történet tavaly kezdődött, mikor kitaláltuk, hogy építünk egy öhm...péniszt a hóból. Erre nem is lehet alkalmasabb színhelyet találni, mint egy békés kis játszóteret. Mindenesetre az alkotás remekül sikerült, kb 80-100 cm magas lett.
Idén ismét izgatottan vártuk, hogy megfelelő mennyiségű hó essen, és akkor talán a tavalyi erdményt is túl tudjuk szárnyalni.
Elérkezett tehát az építkezés napja. Maga a munka úgy fél órát vett igénybe, majd a részletes kidolgozás után hátraléptünk, hogy megcsodéljuk az alkotást.  Elég rendesen kellett hátrálni, hogy még a képbe is beleférjen. Három golyó helyett csak kettőt kellett építeni, spóroltunk a répaorral, és még a botkezeket is elhagyhattuk, mert ezt nem érinti a válság!:D Magasságra úgy 2,5 méter magas lehetett, tehát a múltkorit messze leköröztük. Gyors fényképezkedés után mindenki méltán lehetett büszke az alkotására.
Azonban hamar kiderült, hogy másnak is feltűnt a külőnleges fallikus tárgy. Először a szomszédos épületben dolgozók integettek és fotóztak az ablakon, majd egy 50-60 év körüli ember is odajött "gratulálni".
A szerkezet azonban nem sokat bírt ki, ugyanis másnap délutánra már valaki lerombolta.:S
Végül megbesztéltük, hogy jövőre ismét felvesszük a kesztyűt és még nagyobb magasságokba törünk.

 

 És íme, a férfiasság szimbóluma egyik osztálytársunk társaságában:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagmegvaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr311655616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása