Mit kezd az átlagember a papírvödörrel, amiben a családi kosarat kiadják??
Kidobja? Nem tenné, ha tudná, hogy milyen lehetőségek rejlenek benne.


Szóval 2010 január elseje, Keleti pályaudvar melletti gyorsétterem, aminek a nevét nem írhatjuk le, mert az már reklám...KFC. Négy "ember" még frissen kijózanodva(! :D) betér az étterembe, hogy az éjjeli rosszullétet valamivel rendbehozza. Aztán valakinek akit a személyiségi jogokra hivatkozva nem nevezhetek meg, (egyébként Mate, a blog egyik szerkeztője) kipattant a fejéből egy újabb nagyszerű ötlet. "Töltsük tele üdítővel a papírkosarat". Erre vki:"de most komolyan, miért is ne?" Tehát a vödröt kimostuk, majd tele töltöttük ice teával (kb 10 liter), kihasználva az üdítők akárhányszori újratőlthetőségét. Márcsak pár extra kosszú szívószál kellett, és máris mindenki hozzáfért az asztal közepére helyezett "pohárhoz". Célszerű az akciót négy-öt embernek végrehajtania, mivel a rengeteg üdítő elfogyasztása nagy gyomrokat követel- Furcsa érzés volt néhány percre földönkívülinek érezni magunkat, mert kb úgy bámultak az egyszerű emberek, hogy nézésük szinte felforralta a jó hideg teát. Ez az érzés az utcán, de inkább a 30-as buszon vált még erősebbé, amikor a busz kanyarodásainak ellentartva kellett megelőzni a megmaradt 3-4liter tea kárbaveszését és a felettébb kínos "behugyoztál?" jellegű kérdéseket.:P


Érdekesség még, hogy a 10 liter üdítő csak 390 forintba került, erre szokták mondani, hogy olcsó játék hülye gyerekeknek.

        Minden teli van ilyen lehetőségekkel, csak észre kell venni őket. És ezért vagyunk mi, hogy prezentáljuk nektek.;) Ne adjátok fel az olvasást, újabb és újabb cseles ötletek kerülnek fel, csak arra várva, hogy kipróbáljátok őket!;)

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagmegvaltas.blog.hu/api/trackback/id/tr761650424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása